Patronenboekjes Eigengijsjes

Als ondernemer heb je kleine en wat grotere dromen. Een van die dromen is een eigen serie knuffelbeesies te ontwerpen, te haken en vervolgens het patroon van deze beesies uitgeven in de vorm van je eigen patronenboekjes. Sinds kort is deze droom uitgekomen. Ik heb een serie knuffelbeesies ontworpen genaamd de Eigengijsjes.

Het eerste Eigengijsje wat uit mijn haaknaald is gekropen is Ollieee met zijn stoffen oren. Ollieee heeft stoffen oren die gemaakt zijn een stukje spijkerstof van de lievelingsbroek van mijn zoon en een stukje stof van een truitje van mijn dochter. Op deze manier heb ik stofjes met dierbare herinneringen verwerkt in een bijzondere knuffel.

Een Eigengijsje heeft alles wat ik zoek in een knuffel, lange armen en benen om lekker mee te slepen. Een snoetje wat op zijn eigen manier de grote wereld in kijkt. De een wat dromerig en de ander wat brutaler maar allemaal zijn gehaakt van garen met een zachte en toch stoere uitstraling.

1,2,3….6 Eigengijses op een rijtje… en er komen er nog meer bij….

Mag ik jullie voorstellen aan Ollieee met zijn stoffen oren en zijn grote vriend Bobby de Aap.

Ollieee heeft ook nog twee kleine vriendjes Melle en Mees de olifanten met de gehaakte oren. Kennen jullie Guussie en Winnie al, de twee knuffeldraakjes ontworpen door mijn zoon Luc?

Mag ik jullie ook nog even voorstellen aan Donder het rendier en zijn grote vriend Vesper de Giraffe.

Vesper de Giraffe

Ninni en Nannie pinguin zetten de wereld op z’n kop en Pippa muis en Elin het nijlpaardje kijken rustig toe.


De patronenboekjes bevatten het complete haakpatroon van 1 knuffel inclusief naai- of haakbeschrijving van de oren. De boekjes kosten € 10,75 per stuk inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Bestel nu door een mailtje te sturen naar info@madebycora.nl 

Willen jullie het hoedje van Melle zelf maken?? Bestel dan het patronenblad van het hoedje van stof + de stof voor € 2,95 exclusief verzendkosten binnen Nederland.

Op verzoek stellen we ook complete haakpakketten samen met hierin het patronenboekje, het haakgaren en eventuele stofjes voor de oren.

Wil je meer informatie over de Eigengijsjes of wil je een patronenboekje of haakpakket bestellen… stuur even mailtje naar info@madebycora.nl